0722 273 322   0756 121 333

  • Banner10
  • Banner3
  • Banner4
  • Banner5
  • Banner6
  • Banner7
  • Banner8
  • Banner9
Ghidul
Cumparatorului

Ghidul Cumparatorului

Cautare rapida
Producatori
Splituri
Dublu-Splituri
Coloane
Casete
Ducturi
Plafon / Podea
Portabil

Mentenanta  Incheiem contracte pentru intretinerea aparatelor de climatizare, in functie de necesitatile beneficiarului.

       Oferta de mentenanta este adresata in special firmelor mari si Institutiilor de stat, insa este valabil si pentru persoanele fizice care acorda o atentie deosebita aparatelor de climatizare. 

       Pentru un aparat de aer conditionat este ideal sa aveti o verificare periodica, pentru a anticipa inca din perioada de iarna eventualele probleme care ar putea crea neplaceri pe timpul verii. Astfel, veti fi siguri de o vara racoroasa si cu un aparat de aer conditionat perfect functional.

       Aparatele de aer conditionat acumuleaza prin condens mirosuri neplacute si intr-un final, bacterii si alte microorganisme care va pot afecta sanatatea. Acest lucru se intampla indiferent de marca sau de performante. Totusi, aerul conditionat este o mare necesitate si in cazul in care este realizata o inspectie periodica orice potentiala neplacere va fi evitata.

       Contractul de mentenanta se poate realiza in trei variante:

       1. lunar

       2. trimestrial

       3. anual

       Preturile variaza in functie de complexitatea si amplasarea aparatelor de aer conditionat si pot fi negociate dupa numarul acestora.

Pentru o cat mai buna intretinere, aparatul de aer conditionat trebuie curatat periodic, in special in perioadele cu temperaturi foarte ridicate, cand este extrem de solicitat. Iata in cele ce urmeaza, cateva sugestii in curatarea dispozitivului, care va vor fi de ajutor si va vor feri de situatii neplacute.

Pentru a lucra in siguranta, opriti aparatul de aer conditionat si intrerupeti alimentarea cu curent electric inainte de a-l curata.

Unitatea interioara se curata cu o carpa uscata. Daca aceasta es...

Citeste mai departe

Folosirea aparatului de aer conditionat mai ales in timpul verii poate creste semnificativ factura la curent electric.Puteti, insa, economisi energia, urmand cateva sfaturi despre intretinerea si utilizarea aparatelor de aer conditionat enumerate mai jos:

Curatati filtrul aparatului

Un filtru prin de praf opreste circulatia aerului. Acesta trebuie curatat o data pe luna si schimbat cand este necesar. Astfel, aparatul va folosi cu 5% pana la 15% mai putina energie electrica.De asemenea, este indicat sa ...

Citeste mai departe

AirKool AirWell AKAI Akontek Alizee Arctic Beko Buntz Chigo Citizen Daikin Danfoss Ferroli Fujitsu General Fujitsu Gree Haier Henson Hitachi Hokkaido Inventor LDK LG Midea Mistral NordStar NorthStar Osaka Panasonic Platinium Samsung Sanyo Sharp Simbio Starway Studio Casa TechnoLux Toshiba Vinchi Vortex Whirlpool White Westinghouse Yamato York Zass