0722 273 322   0756 121 333

  • Banner10
  • Banner3
  • Banner4
  • Banner5
  • Banner6
  • Banner7
  • Banner8
  • Banner9
Ghidul
Cumparatorului

Ghidul Cumparatorului

Cautare rapida
Producatori
Splituri
Dublu-Splituri
Coloane
Casete
Ducturi
Plafon / Podea
Portabil

Service / Reparatii Aer Conditionat       Executam service pentru toate marcile de aer conditionat.

       Remediem orice defect aparut la instalatiile de climatizare.

       Incarcam cu agent frigorific (freon) R22,  R407C,  R410A, instalatiile de climatizare, dupa ce in prealabil am remediat defectiunea (pierderile).

       Achizitia unui aparat de aer conditionat este doar primul pas pentru a asigura un mediu relaxant, placut si sanatos indiferent de anotimp. Montajul este si el un element important si care trebuie pastrat in vedere. Acesta trebuie realizat intr-un mod profesional de tehnicieni calificati in domeniul climatizarii. Personalul nostru va asigura un montaj la cele mai inalte standarde de pe piata datorita experientei de peste 15 ani in domeniu.

     Chiar si in cazul unui aparat performant si al unui montaj profesional, odata cu trecerea timpului, aparatul dumneavoastra de aer conditionat se poate deteriora fie din cauza suprautilizarii, fie din cauza mediului in care este folosit.

     Din acest motiv, este important sa apelati la o firma specializata inca de la primele semne de deteriorare a aparatului. O problema detectata la timp, va poate scuti de cheltuieli mult mai mari, cum ar fi achizitionarea unui aparat nou de aer conditionat. De exemplu, o trepidatie, sau un zgomot ciudat care se observa la unitatea exterioara a aparatului de aer conditionat (o cauza frecventa este atingerea a doua tevi) in cele mai multe cazuri conduc la arderea compresorului, acesta reprezentand 80% din pretul unui aparat de aer conditionat.  Si unitatea interioara este predispusa problemelor tehnice, indiferent de producator. Un simplu suierat al turbinei ne-ar putea indica o anomalie la rulmenti sau bucsa teflonata. Intr-un final se ajunge la blocarea bucsei si la arderea motorului de ventilator. Specialistii nostri pot preintampina problemele de acest gen in cazul in care le este solicitat la timp ajutorul.

    Datorita condensului din unitatea interioara, in tava colectoare si in schimbatorul de aer se pot forma mucegaiuri si alte microorganisme cum ar fi bacteriile, periculoase pentru sanatatea dumneavoastra. Acestea pot genera alergii si afectiuni ale aparatului respirator. Este important ca tava colectoare si schimbatorul de aer (condensatorul) sa fie curatate si dezinfectate periodic cu substante create special pentru aparatele de aer conditionat. Noi va putem pune la dispozitie produse de cea mai buna calitate pentru aparatul dumneavoastra, precum si specialistii care sa le aplice corespunzator.

Tehnicienii nostri va stau la dispozitie pentru a va rezolva orice problema legata de functionarea aparatelor de climatizare. In maxim 24 de ore de la formularea comenzii o echipa de frigotehnisti va rezolva problema pe care o intampinati cu aparatul de climatizare.

Curgerea apei din unitatea interna (split) poate creea probleme utilizatorului de aer conditionat. Va prezint in randurile de mai jos cateva cauze posibile si remedierea acestora:

Unitatii interne nu i s-au spalat filtrele lavabile. Datorita faptului ca unitatea interna recircula cantitati mari de aer, aceasta acumuleaza praf, scame etc. Toate aceste particule se depun pe filtrele lavabile ce se afla sub capacul unitatii interioare. Daca filtrele nu sunt spalate la timp, praful trece dincolo de filtre si infund...

Citeste mai departe

AirKool AirWell AKAI Akontek Alizee Arctic Beko Buntz Chigo Citizen Daikin Danfoss Ferroli Fujitsu General Fujitsu Gree Haier Henson Hitachi Hokkaido Inventor LDK LG Midea Mistral NordStar NorthStar Osaka Panasonic Platinium Samsung Sanyo Sharp Simbio Starway Studio Casa TechnoLux Toshiba Vinchi Vortex Whirlpool White Westinghouse Yamato York Zass