0722 273 322

  • Banner10
  • Banner3
  • Banner4
  • Banner5
  • Banner6
  • Banner7
  • Banner8
  • Banner9
Ghidul
Cumparatorului

Ghidul Cumparatorului

Cautare rapida
Producatori
Splituri
Dublu-Splituri
Coloane
Casete
Ducturi
Plafon / Podea
Portabil
Hitachi Eco Comfort RAK-25PEB/RAC-25WEB Inverter 9000 BTU
Hitachi Eco Comfort RAK-25PEB/RAC-25WEB Inverter 9000 BTU
Hitachi Eco Comfort RAK-25PEB/RAC-25WEB Inverter 9000 BTU Hitachi Eco Comfort RAK-25PEB/RAC-25WEB Inverter 9000 BTU Hitachi Eco Comfort RAK-25PEB/RAC-25WEB Inverter 9000 BTU

CARACTERISTICI DE CONFORT:
 

Eco si Powerful - Printr-o simpla apasare de buton puteti alege modul de functionare care vi se potriveste cel mai bine, modul ECO pentru limitarea consumului electric cu o functionare eficienta , modul POWERFUL pentru atingerea rapida a temperaturii din incapere(sistemul va functiona la putere maxima timp de 20 de minute).
 

Leave Home - Potrivita atunci cand plecati in vacanta in timpul sezonului rece, aceasta functie se poate activa pentru ca temperatura din incapere sa nu scada sub 10 C.
 

Sleep Timer - Puteti decide numarul de ore de functionare a echipamentului in timpul somnului pentru a economisi energie prin ajustarea automata a temperaturii +/- 2C pentru un somn confortabil si un nivel de zgomot redus,pentru o durata de pana la 7 ore.

SISTEMUL DE ECONOMISIRE A ENERGIEI:
Tehnologia unitatii interioare:
 Debitul de aer
Pentru un debit de aer lin si silentios, dimensiunea grilei de aspiratie a unitatii interioare este cu 20% mai mare decat la alte echipamente de aer conditionat,astfel rotatia turbinei scade crescand eficienta si economisind energie electrica.
Ventilator de dimensiuni mari
Unitatea interioara Hitachi dispune de un ventilator foarte mare,aproximativ cu 11% mai mare decat alte ventilatoare conventionale.Cresterea diametrului scade viteza de rotatie a ventilatorului asigurand astfel eficienta,randament energetic si un zgomot redus.
Dimensiunea flapsului
Cresterea cu 54% a flapsului fata de modelul anterior contribuie la refularea si raspandirea eficienta a debitului de aer folosind mai putina energie electrica.
Schimbator de caldura Lambda
Suprafata mare a schimbatorului de caldura multi-dimensional Lambda creste dramatic raportul de transfer de caldura.Asigurand eficeienta energetica buna,ajuta la economisireaunei cantitati mari de energie(Pt.modelul RAK50PPA/RAC50WPA)
TEHNOLOGIA INOVATOARE PAM

Hitachi a dezvoltat un Modul de Putere Activa (Power Active Module – PAM). Acesta suprima distorsiunea electrica micsorand pierderile de putere la mai putin de 1%. Performanta la incalzire este particular imbunatatita oferind performanta eficienta chiar si la temperaturi ambiante de -15ºC.

Tehnologia unitatii exterioare:
1. Schimbator de caldura de inalta eficienta
Forma unica a lamelelor mareste suprafata schimbatorului de caldura cu pana la 5%, Cu alte cuvite, suprafata marita este masoara proximativ 3 coli hartie format A4. Cu toate acestea, dimensiunile unitatii exterioare au ramas neschimbate, aceasta avand dimensiuni compacte.

2. Ventilator foarte mare; datorita formei speciale a palelor, a diametrului si grosimii marite, noul ventilator al unitatii exterioare este capabil sa furnizeze suficient debit de aer in timp ce mentine un nivel de zgomot redus.

3. Compresor DC Rotativ
Compresorul Hitachi DC rotativ ofera o functionare puternica si eficienta prin uilizarea unui magnet care care ofera magnetism continuu pentru o rotatie fara atingeri si fara comsum aditional de energie electrica in timpul functionarii.
1. Rotor (Magnet permanent)
2. Stator
3. Cilindru
4. Compresor rotativ (Sectiune transversala)
5. Compresor DC rotativ

Hitachi a brevetat motorul DC Inverter. Hitachi a inventat in 1983 primul aer conditionat cu motor alimentat de curent continuu fara contacte .De atunci Hitachi a continuat cercetarea in inovatie si descoperirea de noi tehnologii.Astazi, toate motoarele Hitachi sunt DC Inverter.
Motoarele DC Inverter HITACHI sunt unice prin eficienta energetica si putere.


pret Pret: 2450 RON

Disponibilitate:disponibil

Model Hitachi Eco Comfort RAK-25PEB/RAC-25WEB Inverter 9000 BTU
Capacitate: 9000 BTU
Dimensiuni unitate interioara: 280x780x218 mm
Dimensiuni unitate exterioara: 530x660x278 mm
Greutate unitate interioara: 7.5 Kg
Greutate unitate exterioara: 27.5 Kg
Nivel zgomot unitate interioara: 20 dB(A)
Nivel zgomot unitate exterioara: 49 dB(A)
Debit aer: 333 m3/h
Tip refrigerant: R-410A
Tip compresor: ROTARY
Clasa Energetica: A+/A
Garantie Generala: 5 aniMontaj inclus Garantie Tehnologie Inverter

Cantitate:
Produse din aceeasi categorie:
Fujitsu Split Inverter 9000 BTU ASYG25LLCR
Fujitsu Split Inverter 9000 BTU ASYG25LLCR
Fujitsu Split Inverter 9000 BTU ASYG25LLCP
Fujitsu Split Inverter 9000 BTU ASYG25LLCP
Yamato Logic1 Split de Perete Inverter 9000BTU YHW09DP
Yamato Logic1 Split de Perete Inverter 9000BTU YHW09DP
AirKool AirWell AKAI Akontek Alizee Arctic Beko Buntz Chigo Citizen Daikin Danfoss Ferroli Fujitsu General Fujitsu Gree Haier Henson Hitachi Hokkaido Inventor LDK LG Midea Mistral NordStar NorthStar Osaka Panasonic Platinium Samsung Sanyo Sharp Simbio Starway Studio Casa TechnoLux Toshiba Vinchi Vortex Whirlpool White Westinghouse Yamato York Zass