0722 273 322   0756 121 333

  • Banner10
  • Banner3
  • Banner4
  • Banner5
  • Banner6
  • Banner7
  • Banner8
  • Banner9
Ghidul
Cumparatorului

Ghidul Cumparatorului

Cautare rapida
Producatori
Splituri
Dublu-Splituri
Coloane
Casete
Ducturi
Plafon / Podea
Portabil
Sharp

Sharp Corporation este o firma japoneza producatoare de produse electronice. Îsi are numele de la unul din primele produse inventate de fondator, Tokuji Hayakawa, creionul mecanic Ever-Sharp („mereu ascutit”) în 1915. Printre produsele firmei pot fi mentionate: primul calculator cu tranzistori (1964), primul calculator cu ecran cu cristale lichide (1973), primul  telefon cu camera de foto a fost produs de Sharp (2000).În 2007, Sharp a cumparat majoritatea actiunilor firmei Pioneer.

Sistemul Sharp cu Ioni Plasmacluster produce ioni negativi si pozitivi, care sunt foarte eficienti impotriva unor varietati de contaminanti din aer si impotriva impuritatilor ca mucegaiul, virusuri si alergeni. In cautarea curateniei si a confortului, acest sistem deosebit va ofera un aer de o calitate superioara pentru spatiile locuite.

Aparatele de aer conditionat Sharp utilizeaza pentru incalzirea si racirea uniforma a aerului o lege a naturii denumita "Efectul Coanda". Efectul Coanda este o tendinta a gazelor si fluidelor emise in apropierea suprafetelor curbe. Aparatele de aer conditionat Sharp utilizeaza aceasta tendinta prin directionarea aerului spre suprafetele plate ale incaperilor, cum ar fi peretii sau tavanele, pentru a controla si a directiona cu mai multa precizie curentul de aer.

Functia de Purificare a aeruluiimpreuna cu filtrele aferente lupta impotriva a 26 de tipuri de bacterii, ciuperci, alergeni si virusi(ex: virusul gripei H1N1, virusul gripei aviare H5N1, virusul polio(poliomielita), virusul corona(bronsita si pneumonie atipica) si virusul coxsackie(herpangina, boli acute respiratorii, pleurodinie, mialgie, miocardita, pericardita, nefrita, meningita, encefalita, boli paralitice, boli febrile însotite de exantema etc.)

SHARP-Unicul sistem de climatizare cu purificator de aer care opreste raspandirea bolilor respiratorii: raceli, viroze, astm bronsic. Eficienta dovedita impotriva alergenilor, bacteriilor, virusilor, ciupercilor.Produse de la acelasi furnizor:
Momentan nu exista in stoc produse de la acest producator, dar va putem face urmatoarele recomandari:

Chigo Inverter Split 12000 BTU CS-35V3A-M107AH5C white
Chigo Inverter Split 12000 BTU CS-35V3A-M107AH5C white
Pret: 2150 RON    
AirKool AirWell AKAI Akontek Alizee Arctic Beko Buntz Chigo Citizen Daikin Danfoss Ferroli Fujitsu General Fujitsu Gree Haier Henson Hitachi Hokkaido Inventor LDK LG Midea Mistral NordStar NorthStar Osaka Panasonic Platinium Samsung Sanyo Sharp Simbio Starway Studio Casa TechnoLux Toshiba Vinchi Vortex Whirlpool White Westinghouse Yamato York Zass