0722 273 322   0756 121 333

  • Banner10
  • Banner3
  • Banner4
  • Banner5
  • Banner6
  • Banner7
  • Banner8
  • Banner9
Ghidul
Cumparatorului

Ghidul Cumparatorului

Cautare rapida
Producatori
Splituri
Dublu-Splituri
Coloane
Casete
Ducturi
Plafon / Podea
Portabil
Zass

ZASS GmbH fondata in 1982 Germania, cu sediul in Karlsruhe, este una din cele mai mari producatoare de produse electrocasnice, in special a aparatelelor de incalzit si a fiarelor de calcat.

Produsele cu marca ZASS Germany au calitatea atestata dupa cele mai exigente standarde mondiale in domeniu: UL ( USA), VDE, GS si TUV (Germania), CE (Europa), KEMA si KEUR (Olanda), CSA ( Canada), BEAP (Anglia), ASA ( Australia), etc. Este evident faptul ca obtinerea acestor produse, in acord cu exigentele standardelor internationale, este rezultatul unui management competitiv, cu mare deschidere si aplicare spre cercetare, dezvoltare si asigurare a calitatii. Produsele sunt realizate in 2 fabrici, una in care se produc doar radiatoare electrice cu ulei, cealalta pentru restul produselor.

In Romania, cunoscuta inca din 1992, marca ZASS reprezinta unul din primele brand-uri de electrocasnice care au intrat pe piata din tara noastra. Astazi, dupa o prezenta constanta pe piata, produsele cu marca ZASS se remarca in continuare prin design modern si calitatea ridicata, dovada fiind si obtinerea certificatelor de calitate conform standardelor internationale.Produse de la acelasi furnizor:
Momentan nu exista in stoc produse de la acest producator, dar va putem face urmatoarele recomandari:

Chigo Inverter Split 12000 BTU CS-35V3A-M107AH5C white
Chigo Inverter Split 12000 BTU CS-35V3A-M107AH5C white
Pret: 2150 RON    
AirKool AirWell AKAI Akontek Alizee Arctic Beko Buntz Chigo Citizen Daikin Danfoss Ferroli Fujitsu General Fujitsu Gree Haier Henson Hitachi Hokkaido Inventor LDK LG Midea Mistral NordStar NorthStar Osaka Panasonic Platinium Samsung Sanyo Sharp Simbio Starway Studio Casa TechnoLux Toshiba Vinchi Vortex Whirlpool White Westinghouse Yamato York Zass